[GP] Gullner Pages
Éttermek, ahol jókat ettünk mostanában ...
Éttermek 2010
- Budapest III, Vidocq Étterem
- Tiszafüred, Molnár Vendéglő
Skála 2010 - Éttermek
[4 pont]Tetszett (4 pont)
Büfék 2010
- Dunaújváros, Kínai gyorsétterem
Skála 2010 - Büfék
[4 pont]Tetszett (4 pont)
Szubjektiv észrevételeim éttermekről és egyéb evőhelyekről, 2010.
[4 pont]
Vidocq Étterem, Óbuda
augusztusi vacsora
Délután zivatar vonult át a városon, így nem csoda, hogy nem voltak sokan a Vidocq teraszán, amikor odaértünk. Megnéztük a nem túl vonzó belső kistermet, meg a nagy ivászatokra emlékező pincét is, de végül a hűvös este ellenére a teraszon telepszünk le. Később előbújtak az emberek, és majdnem minden asztalt elfoglaltak.
A belsőtérben látottak után némi gyanakvással olvasgatom az étlapot. Végül a társaság két ételt választott: csirkemell roston, zöldfűszeres mártásban baconos spárgával és kelbimbóval (1260 Ft), valamint füstölt sajttal, erős paprikával töltött borda baconba tekerve (1260 Ft). Jómagam az utóbbit ettem, hagymás törtburgonyával (280 Ft) és uborkasalátával (280 Ft). Az ételről csak jót tudok mondani. Mindenek jó íze van, olyan amilyennek lennie kell, még a csípős paprika is kellően erős. A társaság többi tagja is meg van elégedve.
Már evés közben eldöntöttem, most három tányért kap a Vidocq. Az étel nagyon jó, a felszolgáló is jól tette dolgát, de sajnos a borok erősen felejthetőek. Ez viszont előnyként is felfogható, mert nem kell irigyelni a borivókat, ha autóval jössz ebédelni/vacsorázni a Vidocqba.

Csatlakozások:
    • Korábban ugyanitt: Egy óbudai klasszikus
    • A ház saját honlapja: www.vidocq.hu
<<<  Előző epizód: Kínai gyorsétterem, Dunaújváros Következő epizód: Fűzfa Pihenőpark, Poroszló  >>>