[GP] Gullner Pages
Éttermek, ahol jókat ettünk mostanában ...
Éttermek 2011
- Budapest II, Mandragóra Kávéház
- Dunakanyar, Camelot Club Hotel és Étterem
- Nagymaros, Maros Étterem
- Poroszló, Fűzfa Pihenőpark
Büfék 2011
- Székesfehérvár, Bakter söröző
- Zebegény, Vasparipa Falatozó
Szubjektiv észrevételeim éttermekről és egyéb evőhelyekről, 2011.
[4 pont]
Camelot Club Hotel és Étterem, Dunakanyar
2011. május, vacsora
Már többször kinéztük magunknak a 12-es úton a Dunakanyarba autózván a Vác és Verőce közötti Camelot éttermet, de csak most először tértünk be ide étkezni, bár most meglehetősen kihalt volt a máskor nyüzsgőnek tűnő komplexum. De a csend nem csak erre a műintézetre jellemző, az egész környék meglehetősen előszezoni hangulatban van még, pláne egy hétköznapon.
Az étterem legvonzóbb pontja a terasz, de még hűvös van onnan csodálni a vén Dunát, így hát a barátságosan berendezett, ám most néptelen belső térben telepszünk le. Kapunk étlapot, amely sokféle ételt kínál, Nekem most ezen az érdekes összeállításon akadt meg a szemem: juhtúróval töltött borda, csilis-fokhagymás spagettivel (1.990 Ft). Az ételnek a látványa is kellemes, nem is beszélve a finom fokhagyma illatról. És ami a legfontosabb, az ízek is kellemesek, kedvemre valók.
Útitársnőm grill sajtot, 3 ízzel, pestos öntettel, steak burgonyával (1.350 Ft) választott. Szerencsére az egyik sajtszelet fokhagymás ízesítésű, így egységes volt az asztalunk feletti illatfelhő. A grill sajtok is finomak voltak, útitársnőm a hozzá kortyolt Vylyan rosét is dicsérte (390 Ft/dl).
Én is szívesebben borozgattam volna a narancslevek helyett, de ezzel együtt jó volt a Camelot étteremben vacsorálni ma este, mindkettőnknek tetszett a hely.

Csatlakozások:
    • A ház saját honlapja: www.camelothotel.hu
<<<  Előző epizód: Fűzfa Pihenőpark, Poroszló Következő epizód: Maros Étterem, Nagymaros  >>>