[GP] Gullner Pages
Éttermek, ahol jókat ettünk mostanában ...

Szubjektiv észrevételeim éttermekről és egyéb evőhelyekről, 2013.

Evészetek 2013
Lelle Caffe Pizzéria, Balatonlelle Okuyama No Sushi, Budapest III. Pata Negra, Budapest II. Trombitás Il Treno, Budapest II.
[4 pont]
Pata Negra, Budapest II.
2013. jnius, vacsora
Mr sokszor elstltam a Frankel Le ti tapas tterem eltt, de most bele is kstoltunk az telekbe. Hvs, ess ez a nyri este, a bels rszen telepednek le a vendgek. Meglepen sokan vagyunk, nehezen kaptunk asztalt, mert sok a foglals, s nem meglep mdon, most senki nem vgyik a teraszra.
Az telsor impozns, az adagok kstolnyiak, ehhez kpest viszont nem olcsak. Az alapanyagokat lltlag Spanyolorszgbl hozzk, amin nem is lepdk meg, annyi helyen hallottam, olvastam mr, hogy az ttermek nagyon nem nagyon tallnak ebben az agrriumra bszke orszgban stabil minsget produkl beszlltt.
A fogsokra mr nem emlkszem pontosan, egy falatka tintahalacska (990 Ft), egy icipici marhapofa (1.190 Ft), meg mindenfle sok ms finomsg. Tulajdonkppen mindegyik j z, de egyik sem felejthetetlen lmny. A pincrek srgnek, forognak, j tempban rkeznek a tapasok, van valami j hangulata a tnyrkk kavalkdjnak. Ez az tterem szerintem nem is annyira a hagyomnyosan rtelmezett evsrl szl, hanem inkbb a szrakoztat kstolgatsrl.
sszessgben tetszett nekem a Pata Negra, br nem mondhatnm, hogy degeszre ettem magam, viszont sok zbe kstolhattam bele, s igazn finom spanyol vrs borral ksrtk a falatokat. Ahogy elnztem, a npes vendgsereg tbbi tagja is szerette a helyet.

Csatlakozsok:
    • A hz sajt honlapja: www.patanegra.hu
<<<  Elz epizd: Rozmaring tterem s Bisztr, Kecskemt Kvetkez epizd: Il Treno, Budapest II.  >>>